Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
pluryn
pluryn
31 maart
pluryn
 
 
Pluryn blij met NLdoet

Het was pas geleden NLdoet.
Vrijwilligers hielpen bij allerlei klusjes.
Er waren ook veel vrijwilligers bij Pluryn.
Ze deden van alles:
Wandelen, schilderen, koken en nog veel meer.
Het multi-media team maakte er een verslag van.
Je ziet 't hier

NLdoet

 

NLdoet groot succes

 
BEKIJK DE NIEUWSFLITS >>
 
 
Hamburger Smullen van hamburgers met friet

De naschoolse dag-behandeling in Nijmegen kookte lekker:
Hamburgers met friet voor iedereen!
Een vader koos deze maaltijd.
Hij won een weddenschap met voetbal.
Het was een groot feest voor iedereen.
Voor de kinderen.
Maar ook voor ouders en groeps-leiding.
 
Buitenloods Lekker bezig bij de Buiten-loods

De Buiten-loods is in Lelystad.
Jongeren van de JJI werken er.
Ze bedrukken er bijvoorbeeld paraplu's.
En maken stelling-kasten.
De jongeren werken er aan hun toekomst.
Er verscheen een mooi artikel over.
Je kunt het artikel hier lezen...
 
Spaghetti met gehakt-tomatensaus

Zo maak je 't klaar:

1. Pel de ui en de knoflook en snijd ze in snippers.
2. Was de stengel bleekselderij. Snijd de bleekselderij in smalle reepjes.
3. Was de worteltjes en snijd ze in plakjes.
4. Was de courgette. Snijd de steelaanzet eraf. Halveer de courgette in de lengte. Snijd de helften in de lengte nog een keer door. Snijd de stukken in smalle stukjes.
5. Verwarm de olie in een braadpan. Doe het gehakt erbij en roer het gehakt gaar en rul.
6. Bak de tomatenpuree, de ui, de knoflook, de bleekselderij en de worteltjes 5 minuten mee.
7. Voeg de stukjes courgette en de tomatenblokjes toe en breng de saus aan de kook. Laat de saus 20 minuten met een deksel op de pan zacht pruttelen.
8. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
9. Was de basilicum en knip het klein.
10. Maak de saus op smaak met peper en basilicum.
11. Schep de saus door de afgegoten spaghetti en geef de geraspte kaas erbij.

Eet smakelijk!

Spaghetti
Wat heb je nodig?
* 1 ui
* 1 teentje knoflook
* 1 stengel bleekselderij
* 50 gram wortel
* 1 courgette
* 1 eetlepel olijfolie
* 150 gram mager rundergehakt
* 1 eetlepel tomatenpuree
* 400 gram tomatenblokjes
* 200 gram volkoren spaghetti
* 10 blaadjes basilicum
* peper
* 2 eetlepels geraspte kaas
 
Werken bij Bakker Gerards
Bakker Gerards in Horst biedt leuk en afwisselend werk in de leer-/zorgbakkerij.
LEES HIER MEER OVER DE VACATURE >>
 
Website Kijk op
WWW.PLURYN.NL
Email of e-mail:
REDACTIE@PLURYN.NL
Telefoon of bel:
088 779 20 50
Website Pluryn plein Twitter Facebook Google Plus Youtube
Wil je geen informatie van Pluryn meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven.
Copyright © 2014 Pluryn